Informatie examens 14/15 februari

Komende vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari zijn er weer examens bij Sidokwan. Hieronder vind je de informatie op welke tijdstippen de examens plaatsvinden. De trainers van de groepen zullen ook via de groepsapp doorgeven op welke tijdstippen je examen moet doen. 

De trainingen op de zaterdag zullen niet doorgaan. Voor de vrijdagtrainingen zal Sarah het doorgaan van de trainingen zelf communiceren via de app.

Hierbij de indeling van de groepen:

  • Vrijdag 17.00 – 18.15 uur: Groepen Sarah + kinderen die zaterdag een wedstrijd hebben
  • Zaterdag 09.00 – 10.30 uur: 8 – 11 jaar beginners
  • Zaterdag 10.30 – 12.00 uur: 11 jaar en ouder + gevorderden (groen blauw en hoger)

 

Zorg dat je op tijd aanwezig bent op het examen (minimaal kwartier van tevoren). Meld je dan eerst bij de bar, zodat we weten dat je er bent en waar je ook kunt betalen voor het examen.

De kosten van het examen zijn 15 euro per geup graad (ga je van witte band in 1 keer voor gele band, dan kost dit 25 euro). In de groep van Sarah zijn er kinderen die examen doen voor een slipje op hun witte band. De kosten zijn hiervan 3 euro. Op het examen kan er betaald worden, niet betalen is ook geen examen doen!

Op de club hebben we planken liggen voor de deelnemers die een breektest moeten doen. De kosten hiervan zijn 5 euro per plank. Uiteraard mag je zelf ook voor planken zorgen.

We wensen iedereen heel veel succes met zijn of haar examen!