Examens sidokwan

Komende week zijn er weer club examens bij Sidokwan. De examens zijn op de volgende dagen:

Woensdag 25 mei, examen start om 18.00 uur (overige trainingen van deze avond vervallen)

Deelnemers:

Nessa Beuving, Badr Bengrad, Miguel Molenaar, Inas Bengrad, Savio Karomi, Sebastiaan Averesch, Djayden Zuidema, Nienke Folkertsma, Djyvano Zuidema, Luca Meeusen, Isa Christine Coenen, Ezra Boele, Nick Hoving, Joost Knol, Delano Kats en Alisha Hugen.

Vrijdag 27 mei, examen start om 17.00 uur

Deelnemers:

Dex Methorst, Djoni Gritter, Ryan Leepel, Sem van Zwol, Silven Boertien, Celvin Philips, Roan van der Weide, Lotte Steenge, Niels Nguyen, Jael Nguyen, Sepp Bakker, Roann Braker en Feline Odink

Zorg dat je op tijd aanwezig bent op het examen (minimaal kwartier van tevoren). Meld je dan eerst bij de bar, zodat we weten dat je er bent en waar je ook kunt betalen voor het examen.

De kosten van het examen zijn 15 euro per geup graad (ga je van witte band in 1 keer voor gele band, dan kost dit 25 euro).  Op het examen kan er betaald worden, niet betalen is ook geen examen doen! Op de vrijdag zijn er een paar kinderen die examen doen voor een slipjes examen op de witte band (groep van Sarah), de kosten hiervoor zijn 3 euro.

Op de club hebben we planken liggen voor de deelnemers die een breektest moeten doen. De kosten hiervan zijn 5 euro per plank. Uiteraard mag je zelf ook voor planken zorgen.

We wensen iedereen heel veel succes met zijn of haar examen!