Yoo Sin Open Poomsae Nijmegen

Op zaterdag 27 november vertrokken 9 Sidokwanners met hun supporters onder leiding van Monique en Anna naar het stijltoernooi Yoo Sin Open Poomsae in Nijmegen. Dit is een drukbezocht toernooi en na een afwezigheid van 3 jaar weer terug op de agenda.

Het niveau deze dag lag erg hoog. Helaas kwam de stijl wedstrijdgroep van Sidokwan wat ervaring tekort dit toernooi. Met grote poules en helaas wat technische ongemakken, moesten deelnemers soms lang wachten op het veld, waardoor de zenuwen toesloegen. Een aantal deelnemers moest de teaguk een paar keer opnieuw lopen, omdat het systeem niet goed functioneerde.

Finale voor Jurre, Ronja en Marijn

Toch wisten Jurre Mars, Ronja Marissen en Marijn Nijmeijer knap de finale te bereiken. Helaas wisten zij er niet in te slagen het erepodium betreden en eindigen zij als 5e in hun poule.

Mooie ervaring

Luca Meeusen, Sebastiaan Averesch, Lenn Mars, Daan Meeusen, Jarrell Beeuwkes en Wiaem Chaara behaalden de finale niet, maar kunnen terugkijken op een mooie ervaring. Ondanks de resultaten van deze dag, was het een geslaagde dag waar de deelnemers van de Stijlgroep zich op diverse punten wisten te verbeteren. Ze kunnen terugkijken op een mooie ervaring.