Update geldmeter Sidokwan

Zoals bekend onder leden en vrienden, wil Sidokwan uitbreiden met een extra trainingsruimte. Nu de grond gekocht is, kunnen we gaan sparen voor deze uitbreiding. Hiervoor willen we het mooie bedrag van €100.000,- zien te bereiken in november 2023. Acties zijn in volle gang.

Paaseitjes actie

Nadat bekend werd dat we de zogenoemde actie-jaren in zouden gaan, werd direct gestart met de eerste actie: de Paaseitjesactie. Alle leden deden hun best zoveel mogelijk eitjes te verkopen. Uiteindelijk was het de lieve glimlach van Djaylaisa Zuidema die velen heeft overgehaald om een zakje paaseitjes te kopen. Zij wist maar liefst 545 zakjes te verkopen en won een nieuw trainingspak en een mooie rugzak. Hiermee bleef zij Ismael de Lima voor met 171 zakjes en ook Navajo Pattipeilohy (151 zakjes), Levi Ruiter (137 zakjes) en Wiaem Chaara (137 zakjes).

Geldmeter aangevuld

In de dojang is een echte geldmeter opgehangen waar we op bijhouden hoeveel we al gespaard hebben. Wil jij weten wat de stand is? Neem dan een kijkje in de kantine van onze dojang. Na elke actie zullen we de meter verder invullen, totdat we ons doel bereikt hebben.

Elke maand een andere groep

Naast de acties waar de hele vereniging aan deelneemt, zijn er maandelijks ook acties voor de verschillende groepen. Elke maand is het de beurt aan één groep van de vereniging om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De eerste groepen zijn inmiddels geweest. De 9-15 jaar gevorderden en de jeugdgroep 6-8 jaar. Helaas heeft dit nog niet het topbedrag opgeleverd dat we gehoopt hadden. Na de zomervakantie is het de beurt aan de recreanten groep 16 jaar en ouder onder leiding van Cees en Peter. Zij hebben inmiddels al een mooi plan bedacht en hopen hiermee de spaarpot flink te vullen.

Emballagebonnen

Veel leden zijn inmiddels ook al druk emballagebonnen aan het sparen. Door lege flessen in te leveren en het bonnetje in de groene brievenbus te doen, kunnen we ook hiermee een leuk bedrag ophalen. De brievenbus blijft hier gewoon hangen de hele periode, dus vergeet niet je bonnetje erin te stoppen.