Hapkido sporters Sidokwan geslaagd voor gele en groene band

hap               hapkidoexamen
Hapkido sporters Sidokwan geslaagd voor gele en groene band
Geslaagd voor de gele band: Dewi Kamp, Marina Molenaar, Monique Averesch, Ragnar Molenaar, Gerwin Gruppen, Jan Remmelts, Anton Remmelts, Roelof Jan Ringeling.
Geslaagd voor de groene band: Date Westerlaan.
Het afgelopen jaar hebben de deelnemers toegewerkt naar dit examen. Diverse bevrijdingstechnieken, stoot- en traptechnieken moesten worden gedemonstreerd aan de examencommissie. De Hoogeveense vechtsporters kregen lovende woorden van de examencommissie vanwege de krachtige en explosieve uitvoering van de technieken waarbij het uiten van een krachtskreet niet werd geschuwd.
Hapkido trainer Reynhoud Kroezen is met recht trots op de behaalde resultaten. Het is fantastisch om te zien dat de sporters zo goed presteren. Bij Sidokwan is alles aanwezig om goede resultaten te behalen. Een goed georganiseerde vereniging, een goede sfeer, gedreven trainers en gemotiveerde sporters. Je kunt bij Sidokwan recreatief sporten maar zeker ook op topsport niveau!
Hapkido is een vechtsport die puur gericht is op zelfverdediging en kan bij Sidokwan worden beoefend vanaf 15 jaar. De sport is geschikt voor dames en heren. We trainen op maandag- en donderdagavond van 21.00 – 22.00 uur. Belangstelling? Je mag 4 keer gratis meetrainen om te kijken of Hapkido iets voor jou is.