Communicatie over COVID19 – 5 maart 2021

Beste leden,

Inmiddels hebben we bijna een jaar te maken met de gevolgen van Covid19.

We hebben in de afgelopen periode, rekening houdend met de maatregelen, op allerlei manieren invulling gegeven aan de trainingen. Van trainen op het HZVV-veld naar trainen buiten naast de Dojang, naar weer even binnen met bepaalde leeftijdsgroepen tot online trainingen via ZOOM.

Graag willen we jullie informeren over de huidige situatie van ZOOM trainingen en de trainingsmogelijkheden voor de komende periode. Hierbij rekening houdend met de avondklok en de richtlijnen van de regering.

In de laatste persconferentie is gecommuniceerd dat jongeren tot 27 jaar, vanaf 3 maart in teamverband bij de eigen club, weer buiten mogen trainen. Het bestuur heeft besloten dat we dit zo snel mogelijk willen doen. Om dit bij de Dojang op een goede en veilige manier te kunnen doen wordt het grasveld naast de Dojang bestraat. Dat betekent dat we over ongeveer 2 weken de trainingen voor de leden tot 27 jaar buiten, naast de Dojang, zullen geven. Dit zal gebeuren volgens het reguliere rooster, dus op de tijden die jullie gewend zijn van voor Covid19 (afhankelijk van de avondklok). Zodra de bestrating gereed is zullen we jullie dit communiceren.

Tot die tijd (de komende 2 à 3 weken) zullen we het aantal online-trainingen via ZOOM uitbreiden. De afgelopen 3 weken was dat voor de leden en de trainers even wennen. Het aantal deelnemers stijgt en de trainers worden steeds meer ervaren in werkvormen die hiervoor geschikt zijn. Degenen die nog niet deelgenomen hebben raden we aan dit de komende weken te doen. De link voor de ZOOM trainingen krijg je van de trainers in de groeps-app. Het rooster van de ZOOM trainingen vind je als bijlage in deze communicatie.

Voor de leden van 27 jaar en ouder zullen we, nadat de groep tot 27 jaar weer buiten gaat trainen, de ZOOM trainingen blijven verzorgen. En natuurlijk zodra het volgens de richtlijnen weer mag op een andere manier.

Ook wij kijken er naar uit om zo snel mogelijk weer in de Dojang te kunnen trainen. Tot die tijd zullen we ervoor zorgen dat we, volgens de richtlijnen, al het mogelijke doen.

Namens het bestuur en trainers,

Jacko Dekker

 

Toelichting op het rooster:

  • Bepaalde groepen zijn samengevoegd en trainen op hetzelfde tijdstip (voorbeeld dinsdag; 9-11 jaar en 12-14 jaar trainen tegelijk van 18.30 – 19.30 uur)
  • De trainers per groep wisselen elkaar af
  • Groep TKD 12-14 jaar die normaal op maandag van 19.00 – 20.00 uur traint wordt uitgenodigd voor de online-training op dinsdag van 18.30 – 19.30 uur