We gaan weer (gedeeltelijk) trainen!

Hoi Sidokwanners,

We zien zoveel leuke filmpjes van jullie dat jullie ook in eigen tijd druk aan het trainen zijn. Daarvan worden wij als bestuur en trainers erg blij. Stil zitten hoort er bij de meeste van ons niet bij en wat dat betreft hebben we ook leuk nieuws te melden!

Na de meivakantie (dus vanaf maandag 11 mei) willen we weer zoveel mogelijk de jeugd trainingen hervatten. We kunnen dit helaas nog niet binnen doen, dus we gaan trainingen buiten organiseren. Daarnaast kunnen we ook nog geen trainingen verzorgen voor iedereen van 19 jaar en ouder.

Waar we de trainingen gaan doen, is nog niet helemaal duidelijk. We proberen via de gemeente een locatie te regelen, maar als uitvalsbasis kunnen we altijd naast de dojang trainen.

De tijden zijn nog niet helemaal duidelijk, veel hangt ook af van waar we kunnen trainen. We zullen dit zo snel mogelijk bekend maken. Wel is het idee dat je zoveel mogelijk in je ‘eigen’ groep zult gaan trainen, om zo ook wat binding te houden met je groep. We zijn hierbij uiteraard ook afhankelijk van het weer.

De trainingen zullen een iets ander karakter hebben dan normaal. Ondanks dat er andere regelgeving is voor jonge kinderen, willen we het voor ieder kind mogelijk maken om mee te doen. De precieze invulling van de trainingen zullen we op een later moment delen met jullie.

Wij kijken er ontzettend naar uit om weer aan de slag te gaan! Maar ondanks het enthousiasme blijft ons belangrijkste doel om gezond te blijven met zijn allen.

Met sportieve groet,

Bestuur en trainers