Veel prijzen voor Sidokwan op CHAOS toernooi

Met 27 taekwondoka’s sterk vocht Sidokwan zondag op het Henk Meijers Chaos toernooi in Groningen. Dit jeugdtoernooi wordt jaarlijks georganiseerd door  Nederlands taekwondo ambassadeur Henk Meijer uit Groningen.

Sidokwan was zeer succesvol met zeven keer goud, drie keer zilver en acht keer brons. En een maal brons in de stijl klasse voor Jente Voorst. In de pupillenklasse was het wederom Charissa Maail die goud behaalde met haar gedreven vechtstijl. De jongste telg in de Maail dynastie die succesvol is met taekwondo sport. Zilver voor Ibrahim Nourouz en brons voor Julius Zantingh en Aaron Oost.

Bij de aspiranten is  Delano Zuidema die voor sensatie zorg. Delano wint al zijn partijen op overtuigende wijze  en stevent af op de Sidokwan competitie bokaal. Uitslag Sidokwan aspiranten: klasse negen tot en met elf jaar: brons Elise Schouten, Jente Voorst , Lieke Heling, Pascal Reumer, Jones Nourouz en Chris Kloppenberg. Zilver: Inas Bengrad en goud voor Delano Zuidema, Chris Lubbinge, Robin van den Berg en Lynn Arends.

Tot slot vochten de cadetten en in deze klasse waren de volgende Sidokwanners succesvol:  Zilver Damian van Duivenbode en goud voor Maurice Hof en Roy Schouten