Trainingen voor sidokwanners 18 jaar en ouder

Vanaf volgende week maandag 9 november gaan we weer in beperkte mate trainingen geven op dinsdag (Larry)  en donderdag (Johnny). Dit gebeurt om 20.00-20.45 uur en 20.45-21.30 uur. 

Er zal worden getraind met de kickbags en de training is toegankelijk voor maximaal 9 sporters. We zorgen hiervoor dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, waarbij we een duidelijke afbakening zullen maken tussen de groepjes (maximaal 2 personen met 1,5 meter afstand) en waarbij we er op zullen letten dat er geen sprake is van mengen.

Wil je aan deze trainingen meedoen, dan moet je je opgeven bij Larry (op dinsdag) of Johnny (Donderdag). Zij zullen je toevoegen aan de WhatsApp groep voor deze trainingen.

Let wel: Je kunt je alleen voor een training opgeven op de dag zelf tussen 18.00 – 18.30 uur. Indien een groep vol is, zal de trainer dit laten weten in de app (wat je zelf ook al kunt inzien dan).

Er is een maximum van 1 training per week! Train je op dinsdag, dan train je niet op donderdag. Je mag je ook niet opgeven voor beide trainingen op een avond.

Zorg dat je niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent. 

Zoals gezegd houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM, we maken dan ook geen gebruik van kantine en kleedkamers en gebruiken zoveel mogelijk eigen materiaal.

Namens het bestuur en de trainers,

Jack Dekker

Voorzitter Sidokwan