SLOK overleg vrijwilligers Sidokwan

Vrijdagavond 4 november organiseerde bestuur een SLOK overleg voor vrijwilligers in de kantine.

SLOK staat voor ’Spontaan Lokaal Overleg in de Kantine’. Het doel van deze bijeenkomst is om op informele wijze vrijwilligers met elkaar en of met bestuur in contact te brengen.  Onze vrijwilligers zijn belangrijke pionnen binnen onze vereniging en daarom hecht ons bestuur  veel belang in hen mening. Gezellig met een hapje en een drankje praten met elkaar over het reilen en zeilen binnen Sidokwan zonder agenda.

Op deze eerste editie viel het aantal vrijwilligers met 20 personen een beetje tegen. Toch is het een goede avond geworden. Het lekkere eten is verzorgd door restaurant Deksels van Edgar Meijer.  Larry leidde de avond in en legde uit wat het doel van de avond is en hoe de organisatie verloopt. Er waren drie vellen met items als ‘Wat gaat er goed’. ‘Wat kan beter’ en ‘Tips & Ideeën’. Met behulp van post-it vellen kon iedereen hierop reageren. Om 22 uur werd de avond afgesloten en keken de aanwezigen enthousiast terug op een gezellige en zinvolle avond.

Bestuur zal de opmerkingen in het bestuur bespreken en de avond evalueren. Bestuur dankt alle aanwezigen voor hen inzet.