Online lessen starten morgen!

Hallo leden,

Morgen zullen we gaan starten met het geven van online lessen. We zullen dit doen op de dinsdag en donderdag van 18.30 – 19.30 uur.

De lessen worden gegeven in Zoom. Je kunt hiervoor het beste Zoom installeren op je laptop/desktop, maar je kunt dit ook doen op je telefoon of tablet. Ook kun je ervoor kiezen om het te bekijken vanuit de browser, dan hoef je niets te installeren. Er zitten hier dan echter wel wat beperkingen aan, je kunt dan alleen maar 1 iemand in beeld zien in plaats van alle anderen die ook de les volgen.

Als je de app wilt installeren, dan kun je hiernaar zoeken in je App store of Play store. Als je het wilt installeren op je computer, dan kun je naar de volgende link gaan:

https://zoom.us/download (Zoom Client for meetings)

Op de dag van de training zal er aan het begin van de dag een link worden verstuurd waar je in de avond op kunt klikken (liefst 5 a 10 minuten voordat de training begint). Je zult dan automatisch worden toegevoegd aan de les. De link wordt verstuurd in de WhatsApp groepen. Als je hier niet in zit, dan moet je je aanmelden bij je trainer. Hij/zij zal er dan voor zorgen dat je de link ook toegestuurd krijgt.

Zorg dat je voldoende ruimte hebt om de les te kunnen volgen. We zullen vooral basis taekwondo oefeningen gaan doen, gecombineerd met wat conditie oefeningen.

Enkele tips:

  • Als je de meeting in komt, dan kun je de spreker ‘pinnen’, zodat je deze de hele tijd groot in beeld ziet. Op je telefoon of tablet moet je hiervoor dubbelklikken op de spreker. Op de laptop kun je hiervoor op de drie puntjes klikken rechts bovenin het scherm van de spreker.
  • Het zou mooi zijn als je de camera aan hebt staan, dan kunnen wij als trainers jullie ook zien
  • Zorg dat je voldoende ruimte hebt om je oefeningen te doen

Hopelijk zien we jullie morgen!

Trainers Sidokwan