Informatie examens februari 2023

In de week van 20 t/m 24 februari zijn er weer club examens bij Sidokwan. Hieronder de indeling per dag:

  • Dinsdag 21 februari (18.00 – 20.00 uur): Jeugd 9 t/m 15 jaar wit t/m gele band examens
  • Woensdag 22 februari (19.00 – 21.00 uur): Vanaf blauwe slip + 16 jaar en ouder
  • Donderdag 23 februari (18.00 – 19.30 uur): Jeugd 9 t/m 15 jaar groene slip en groene band examens
  • Vrijdag 24 februari (17.00 – 18.30 uur): Jeugd 6 t/m 8 jaar

Kandidaten dinsdag:

Levi Van Schelven, Roann Braker, Lily Doldersum, Lotte Steenge, Jouke Pricker, Marjolein Tijhuis en Finn Kats.

Kandidaten woensdag:

Charissa Krikken, Djalero Beeuwkes, Jarrell Beeuwkes, Sienna Siahaija, Isa Christine Coenen, Luca Meeusen, Ronja Marissen, Jens Pouwer, Bryan Grondstra, Kyan Bosman en Elin Tomasini

Kandidaten donderdag:

Tim van der Hoek, Ryan Leepel, Jax Pattikawa, Sem van Zwol, Jente Leenheer, Ke-xin Sun, Joost Knol, Marijn Nijmeijer, Daan Meeusen en Levi Koopman

Kandidaten vrijdag:

Faya Gerding, Faya Kamps, Jayden Dietz, Mels Stolte, Niels Nguyen, Vano Pattiruhu, Mayte Duivenbode, Esmee Pekel, Jamie de Boer en Nyssa Risakotta.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent op het examen (minimaal kwartier van tevoren). Meld je dan eerst bij de bar, zodat we weten dat je er bent en waar je ook kunt betalen voor het examen.

De kosten van het examen zijn 15 euro per geup graad (ga je van witte band in 1 keer voor gele band, dan kost dit 25 euro).  Op de vrijdag zijn er kinderen die examen doen voor een slipjes examen op de witte band (groep van Sarah), de kosten hiervoor zijn 3 euro. Op het examen kan er betaald worden, niet betalen is ook geen examen doen!

Op de club hebben we planken liggen voor de deelnemers die een breektest moeten doen. De kosten hiervan zijn 5 euro per plank. Uiteraard mag je zelf ook voor planken zorgen.

We wensen iedereen heel veel succes met zijn of haar examen!