5th Ride Out Sidokwan

Hé mensen,

Zondag 23 juni  2019 organiseren wij alweer de 5th Ride Out Sidokwan. Dit jaar wat later dan anders, maar dat mag de pret niet drukken. Concept is hetzelfde gebleven toeren,  lunch, toeren en BBQ. Deelnemers zijn leden, oud-leden, familie, sponsoren en vrienden van Sidokwan. Alle motoren zijn welkom .

Vorig jaar hadden we het weer ook echt mee en  was het weer super gezellig met een mooie route en gezellige mensen. Met het oog op veiligheid hanteren we het zogenaamde” first man drop systeem motorrijden” Dit werkte erg goed, het is veilig en je raakt niemand kwijt.

Uiteraard hopen we weer op zo’n super gezellige Ride Out. Voor sommigen een reünie. Doe je (weer) mee geef je dan op via de mail. Mocht je voor het eerst meegaan dan hierbij een filmpje van de SDK Ride Out van 2016, met dank aan Arjan de Vries onze road manager.  https://vimeo.com/165832943.   In de bijlage nog enkele foto’s van Ride Out 2018

Ik ga ervan uit dat iedereen na de rit gezellig mee doet  aan de BBQ, bij de dojang. Geef ff door als je niet blijft eten. Ben je vegetarisch of zijn er andere bijzonderheden waar ik rekening mee moet houden dan hoor ik dat graag.

Door sponsoring van Sidokwan betaal je hiervoor alleen maar € 10,00 p.p.

 

 

 

Groet

Larry Meyer

Sidokwan

06 22662557