Communicatie over Covid19 – 5 November 2021

Beste leden en ouders,

Graag willen we jullie informeren over de Corona maatregelen die met ingang van 6 november a.s. gelden en de gevolgen die dat heeft voor ons allemaal.

Omdat wij als vereniging ons moeten houden aan deze, door de overheid ingestelde maatregelen, vragen we jullie begrip hiervoor.

Vanaf 6 november geldt het coronatoegangsbewijs op meer plekken. Het coronatoegangsbewijs is vanaf dan verplicht voor: Georganiseerde sportbeoefening in alle binnensportlocaties. Dit geldt voor sporters en publiek van 18 jaar en ouder in alle binnensportlocaties, inclusief sportkantines.

Het is belangrijk dat op elke locatie waarbij een coronatoegangsbewijs geldt deze wordt gescand en het ID-bewijs wordt gecontroleerd en dat iedereen die zo’n locatie bezoekt de persoonlijke QR-code én een geldig ID-bewijs laat zien.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben.

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Ook is het mogelijk een coronatoegangsbewijs op papier te laten zien.

Sidokwan zal de Corona Check Scanner gebruiken, waarmee eenvoudig de controle kan worden uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen. De trainer of een vrijwilliger zal dit doen. Dit zullen ze doen bij de ingang van de Dojang. We vragen de sporters dan ook pas de Dojang binnen te gaan totdat het coronatoegangsbewijs en het ID-bewijs gecheckt is door de trainer of vrijwilliger van Sidokwan.

Om te veel drukte in de kantine te voorkomen, waardoor de 1,5 meter niet meer gegarandeerd kan worden, kan de Dojang niet betreden worden door ouders en publiek. Voor de ouders geldt daarom de regel: Kinderen kunnen gebracht en gehaald worden bij de ingang van de Dojang.

Graag benadrukken we wederom bij jullie dat het belangrijk blijft om ons aan de Corona-regels te houden. Heb je één van onderstaande klachten?

  • Verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen, keelpijn)
  • Hoesten
  • Verhoging of koorts
  • Benauwdheid
  • Plotseling verlies van reuk/smaak (zonder neusverstopping)

Blijf dan thuis en laat je testen!!!

We vragen jullie nogmaals begrip voor deze maatregelen.

Namens het bestuur en trainers,

Jacko Dekker